Over ons

Over ons

Ons verhaal

Wij - Willy en Frank - willen ons even kort voorstellen.

Willy werkt als verpleegkundige in het ziekenhuis en ik heb een klantgerichte functie bij een energiebedrijf. Wij hebben 3 prachtige zonen waarbij de jongste plannen heeft om ook het nest te verlaten. Het wordt dan wel heel rustig thuis. Dit is voor ons het moment om ons woongenot in deze prachtige omgeving te delen met en aan te bieden aan gasten.

Al jaren hebben familie, vrienden en bekenden genoten van een verblijf/vakantie in ons huis, de fijne tuin en de prachtige omgeving  met name tijdens onze vakanties. Juist voor de omgeving en de rust zijn wij in 2003 verhuisd van Houten naar Warnsveld.  Zelf hebben we tijdens diverse reizen veel ervaring opgedaan bij B & B’s zowel positief als negatief. Wij hebben dan ook getracht om alles wat wij belangrijk vinden voor een optimaal verblijf mee te nemen in onze B & B. Wij willen dat u niets tekort komt en enorm zult genieten van uw verblijf en van de mooie omgeving. Het is een droom die op 1 november 2020 is uitgekomen.

Contact

Bel ons / Call us

U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31 628408385 maar overdag bij voorkeur mailen. You can reach us at +31 628408385, but during the day we prefer that you sent us an email.

E-mail

Stuur aub een mail naar lazaromsf@gmail.com. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Please sent us an email : lazaromsf@gmail.com We will contact you as soon as possible

Locatie

Rhienderinklaan 22 7231 DE Warnsveld